trebas to kdyz ucpou vchod.kdyz jsou opily tak tam delaj bordel apod.nevim ale asi jste s nima jeste nemel konflikt co?Zapa píše:NECHCEME. Co je to "hustý" v tomto případě?
ano dopadnout tak muze kazdej,ale zebrat na pivo to je hnus(chapal bych to na jidlo)Dalibor Černý píše:Je před vánoci,tak obdarujte chudáka a dejte mu na pivo.Nikdo dneska neví,jak dopadne.Dneska tam stojí a ľebrá on,zítra třeba ty.
Zapa píše:Souhlasím s Daliborem, i kdyľ to nikomu nepřeji. Osobně s nimi opravdu ľádné problémy nemám, znají mě a chovají se ke mě sluąně. Proto mě energic svým "vypakovat" mírně iritoval. Co se týká ze strany těchto lidí poruąení nějaké vyhláąky města, ponechám odpověď zasvěcenějąím - třeba Vefisovi.
Martin Zapský
vefis píše:Zdravím vąechny nespokojené i spokojené s bezdomovci v naąem městě.
Něco jiného je, jestliľe znečią»ují veřejné prostranství atd. Musí zde být nějaké poruąení zákona. S radostí takovéto znečiątovatele vypoklonkujeme a vyřeąíme.
Zapa píše:Přeji vąem (i těm bezdomovcům) příjemné svátky a diskutérům hodně síly a kreativity v daląím roce při diskuzích na tomto fóru.
Martin Zapský
Uživatelé procházející toto fórum: Yahoo [Bot] a 1 návštěvník