bezdomovci

Archiv starých příspěvků

bezdomovci

Příspěvekod energic » pon pro 18, 2006 6:48 pm

nechcete je vypakovat od kauflandu???zacina to tam bejt docela husty :wink:
energic

re: bezdomovci

Příspěvekod Zapa » úte pro 19, 2006 1:52 pm

NECHCEME. Co je to "hustý" v tomto případě?
Zapa

Re: re: bezdomovci

Příspěvekod energic » úte pro 19, 2006 6:25 pm

Zapa píše:NECHCEME. Co je to "hustý" v tomto případě?
trebas to kdyz ucpou vchod.kdyz jsou opily tak tam delaj bordel apod.nevim ale asi jste s nima jeste nemel konflikt co? :roll:
energic

Příspěvekod Hana Kaufmanová » úte pro 19, 2006 7:36 pm

Dnes stál jeden mezi dveřmi a ľebral na pivo. Kdyľ jsem ąla po půlhodince ven, stál tam pořád a pořád ľebral. Byl docela nechutnej. Napadlo mě úplně to samé, ľe by je měl někdo odstěhovat.
Hana Kaufmanová

Příspěvekod Dalibor Černý » úte pro 19, 2006 8:03 pm

Je před vánoci,tak obdarujte chudáka a dejte mu na pivo.Nikdo dneska neví,jak dopadne.Dneska tam stojí a ľebrá on,zítra třeba ty. 8)
Dalibor Černý

Příspěvekod Zapa » úte pro 19, 2006 8:07 pm

Souhlasím s Daliborem, i kdyľ to nikomu nepřeji. Osobně s nimi opravdu ľádné problémy nemám, znají mě a chovají se ke mě sluąně. Proto mě energic svým "vypakovat" mírně iritoval. Co se týká ze strany těchto lidí poruąení nějaké vyhláąky města, ponechám odpověď zasvěcenějąím - třeba Vefisovi :-).

Martin Zapský
Zapa

Příspěvekod vefis » úte pro 19, 2006 9:56 pm

Zdravím vąechny nespokojené i spokojené s bezdomovci v naąem městě.
Předně bych se chtěl zeptat jestli bezdomovci páchají nějaké násilí, nebo jinak poruąují jakýkoliv zákon?

V listině základních práv je stanoveno mimo jiné cit " Článek 1
Lidé jsou svobodní a rovní v důstojnosti i v právech. "

®ádný zákon ani vyhláąka nesmí být rozporu s touto listinou, vyjma kriminálních ľivlů, kteří jsou odsouzeni k trestu odnětí svobody.
Na jakém základě tedy chcete, aby městská policie tyto bezdomovce omezovala?
Chápu, ľe to není pěkný pohled ani čuchové buňky si neuľijí, kdyľ míjíte bezdomovce, ale poraďte jak by jste to řeąili aniľ by jste poruąili zákonné ustanovení?

Něco jiného je, jestliľe znečią»ují veřejné prostranství atd. Musí zde být nějaké poruąení zákona. S radostí takovéto znečiątovatele vypoklonkujeme a vyřeąíme.
www.skmpkadan.cz
Václav Fišer
Strážník MP Kadaň.
vefis

Příspěvekod energic » stř pro 20, 2006 5:30 pm

Dalibor Černý píše:Je před vánoci,tak obdarujte chudáka a dejte mu na pivo.Nikdo dneska neví,jak dopadne.Dneska tam stojí a ľebrá on,zítra třeba ty. 8)
ano dopadnout tak muze kazdej,ale zebrat na pivo to je hnus(chapal bych to na jidlo) :wink:
energic

Příspěvekod energic » stř pro 20, 2006 5:31 pm

Zapa píše:Souhlasím s Daliborem, i kdyľ to nikomu nepřeji. Osobně s nimi opravdu ľádné problémy nemám, znají mě a chovají se ke mě sluąně. Proto mě energic svým "vypakovat" mírně iritoval. Co se týká ze strany těchto lidí poruąení nějaké vyhláąky města, ponechám odpověď zasvěcenějąím - třeba Vefisovi :-).

Martin Zapský

chovaji se slusne?asi patrite k MP nebo se pletu?a to oni moc dobre vedi :wink:
energic

Příspěvekod energic » stř pro 20, 2006 5:33 pm

vefis píše:Zdravím vąechny nespokojené i spokojené s bezdomovci v naąem městě.
Něco jiného je, jestliľe znečią»ují veřejné prostranství atd. Musí zde být nějaké poruąení zákona. S radostí takovéto znečiątovatele vypoklonkujeme a vyřeąíme.

a nedelaji snad bordel?rozhrabane kose,nebo se taky podivejte po leve strane u vchodu za automatem :roll:
mozna nez Mp by to asi melo resit vedeni kauflandu ne? :wink:
energic

for energic

Příspěvekod Zapa » stř pro 20, 2006 8:17 pm

Milý energicu, nepatřím k MP, ale k PČR. O to tu ale nejde, jestli jsem u městských nebo u státních, je to v kaľdém z nás, jak s ostatníma dokáľeme vyjít. Mimochodem, pokud uvidíte, jak někdo z těch bezdomovců rozhazuje obsah koąů či jinak naruąuje veřejný pořádek, nic vám nebude bránit v oznámení. Nechci se bezdomovců zastávat, ale jenom na ně bych binec kolem Kauflandu neházel.

Martin Zapský
Zapa

Re: bezdomovci

Příspěvekod amidon » stř pro 20, 2006 9:36 pm

Za bura mi pohlidaji kolo i s nákupem. A nic mi z toho nevezmou. Také mi podrľí a zabaví psa aby tam uvázaný u vchodu nikoho neotravoval. Dokonce mi ho ani nesnědí. Za psa dávám pětku. :P
amidon

Příspěvekod Zapa » sob pro 23, 2006 6:26 pm

Přeji vąem (i těm bezdomovcům) příjemné svátky a diskutérům hodně síly a kreativity v daląím roce při diskuzích na tomto fóru.

Martin Zapský
Zapa

Příspěvekod vefis » ned pro 24, 2006 7:39 am

Zapa píše:Přeji vąem (i těm bezdomovcům) příjemné svátky a diskutérům hodně síly a kreativity v daląím roce při diskuzích na tomto fóru.

Martin Zapský

Vąem diskutérům /a bezdomovcům, kteří to asi nebudou číst :lol: / přeji ze srdce krásné proľití svátků. V roce 2007 a» máte se lépe...
www.skmpkadan.cz
Václav Fišer
Strážník MP Kadaň.
vefis

Zpět na Archiv MP Kadaň