rohanka píše:Nerad píąu do příspěvků,určených panu starostovi,proto si dovolím,nechat zde vzkaz panu Kotábovi.O vaąí Dělnické straně není,v době od voleb k volbám,slyąet ani slovo.®ádný program,ľádné sliby,o nějaké bohulibé činnosti ani nemluvě.Ale v předvolebním období začnete plnit stránky tohoto fóra.V minulých volbách jste nám sem kopíroval články o Straně zelených,teď uľ týden pláčete,nad nevylepenými plakáty a argumenty ostatních diskutujících házíte za hlavu.Můj názor je,ľe svoji nulovou pozitivní činností a vlastní arogancí poąkozujete vlastní stranu víc,neľ vąichni zaměstnanci kabelovky,kina i radnice dohromady......I za kadaňskými zahrádkáři je vidět víc práce a jím bych dal hlas raději.Takľe doufám,ľe se na radnici nedostanete ani náhodou a přeji mnoho úspěchů v něčem jiném,neľ je komunální politika.
Souhlas.rohanka píše:Nerad píąu do příspěvků,určených panu starostovi,proto si dovolím,nechat zde vzkaz panu Kotábovi.O vaąí Dělnické straně není,v době od voleb k volbám,slyąet ani slovo.®ádný program,ľádné sliby,o nějaké bohulibé činnosti ani nemluvě.Ale v předvolebním období začnete plnit stránky tohoto fóra.V minulých volbách jste nám sem kopíroval články o Straně zelených,teď uľ týden pláčete,nad nevylepenými plakáty a argumenty ostatních diskutujících házíte za hlavu.Můj názor je,ľe svoji nulovou pozitivní činností a vlastní arogancí poąkozujete vlastní stranu víc,neľ vąichni zaměstnanci kabelovky,kina i radnice dohromady......I za kadaňskými zahrádkáři je vidět víc práce a jím bych dal hlas raději.Takľe doufám,ľe se na radnici nedostanete ani náhodou a přeji mnoho úspěchů v něčem jiném,neľ je komunální politika.
Hana Kaufmanová píše:Samozřejmě se nedá nikomu radit koho volit. Ale koho volit určitě nebudu je ten, který uľ v zastupitelstvu je, ale jaksi ho to aľ zas tak moc nezajímá. Dokonce někteří z nich mají tu drzost kandidovat znovu a spoléhat na to, ľe lidé nečtou takové věci, jako je prezence . Ta by se měla rozesílat vąem občanům Kadaně.
http://www.mesto-kadan.cz/user_data/zpr ... /radne.xls
rohanka píše:Nerad píąu do příspěvků,určených panu starostovi,proto si dovolím,nechat zde vzkaz panu Kotábovi.O vaąí Dělnické straně není,v době od voleb k volbám,slyąet ani slovo.®ádný program,ľádné sliby,o nějaké bohulibé činnosti ani nemluvě.Ale v předvolebním období začnete plnit stránky tohoto fóra.V minulých volbách jste nám sem kopíroval články o Straně zelených,teď uľ týden pláčete,nad nevylepenými plakáty a argumenty ostatních diskutujících házíte za hlavu.Můj názor je,ľe svoji nulovou pozitivní činností a vlastní arogancí poąkozujete vlastní stranu víc,neľ vąichni zaměstnanci kabelovky,kina i radnice dohromady......I za kadaňskými zahrádkáři je vidět víc práce a jím bych dal hlas raději.Takľe doufám,ľe se na radnici nedostanete ani náhodou a přeji mnoho úspěchů v něčem jiném,neľ je komunální politika.
volic píše:Zdravím vąechny voliče i nevoliče.
Někteří se teprve rozhodujete, a někteří jiľ máte jasno koho volit. Jen napíąi jak jsem se rozhodoval já. Podle mých zkuąeností nejsou komunální volby o tom kdo je v jaké straně, ale o člověku kterého volíte. Já osobně nevolím stranu, ale lidi, kteří toho jiľ hodně dokázali, nehrabou si jen do svých kapes, nejeví se jako zkorumpovaní ničemové, nemají nos nahoru, nikoho neuráľejí, na nic si nehrají, dovedou si udělat respekt, přitom vąak mají jednání na úrovni a hlavně plní své předvolební sliby.
Jeden z takových je právě pan starosta Kulhánek.
Určitě mne nezaujal ani jeden s kandidujících za stranu DS. Promiňte pane Kotáb, ale kdyľ jsem viděl vaąi kadidátku tak mi bylo nevolno.
Josef E.Dolecek píše:Jsem rád, ľe voliči dokázali ocenit práci, kterou minulé vedení města udělalo. Věřím, ľe to bude pro nadcházející volební období dobrý závazek vůči voličům a ľe se jej povede naplnit.
Jsem rád, ľe se do zastupitelstva dostalo plno mladých lidí, kteří mohou přispět novým pohledem na město a komunální politiku. Jen houą» a větąí kapky.
Jsem nerad za stranu P.Kotába a za divadýlko, které předvádí - včera jsem o tom slyąel i z radia Impuls. Petře, trochu soudnosti! Voliči oceňují práci, pracovitost a reálný program, tak je prosím nepodceňuj, ľe by tě volili kdyby si na plakátovacích plochách visel.
Mimochodem, byl jsi to ty a tvoji kumpáni kteří jeątě za dob Sládka přelepovali plakáty vąech ostatních stran bez jakýchkoliv skrupulí, se divím ľe ti to tenkrát nevadilo.
Jsem nerad, ľe doktor Maąek nenalezl dostatek sebereflexe a opět měl snahu se cpát do zastupitelstva. Co tam pohledává člověk, který po dlouhá volební období opovrhuje voliči a ani jednou nenajde dostatek SLU©NOSTI aby odpověděl k problematice, která se ho týká. Jste arogantní nabob pane doktore Maąku, to je můj názor na Vás a jsem smutný, ľe budete svou přítomností v zastupitelstvu blokovat místo jiným. Je o Vás totiľ slyąet ve vztahu ke komunální politice jen v období opřed volbami, jinak totální vzduchoprázdno. Ono ve výsledku mezi Vámi a pane Kotábem moc rozdílu není, vy vąak oproti němu máte výhodu jak v doktorském titulu na který voliči "letí" a v pozici ředitele nemocnice, z mého pohledu navíc neschopného. Doufám, opravdu doufám, ľe Vás do rady města nepozvou a zůstanete po boku komunistů v opozici.
Josef E.Dolecek
Josef E.Dolecek píše:Petře, nikdy ODS nepřelepovala plakáty kohokoliv. Alespoň na naąem okrese. Plakáty byly ve městech výhradně vylepovány firmou, která buď plochy vlastnila, nebo která pro vąechny subjekty výlepy zajią»uje, tj. nejrůznějąí Správy kin apod. Plakáty jsme vľdy takovýmto subjektům předávali k výlepu a praxe byla vľdy taková, ľe dopředu jsme věděli kolik plakátů můľeme k výlepu poskytnout a na jakou plochu máme nárok. Naopak si velmi dobře pamatuji, kdyľ měl Dr.Sládek mítink v CV na náměstí, tak přestoľe jsme měli řádně pronajaté plakátovací plochy na veřejném osvětlení, tak po tomto mítinku byly veskrze vąechny naąe plakáty přelepeny těmi s modrookým vůdcem.
energic píše:pro Kotab:
hele posledni dobou jsem cetl chomutovsky denik a koukam ze se ti tam docela venujou co?
ted tam byl i clanek o tom to foru a jak se to tu resi apod.docela zajimavy.ze by tam pracoval nejakej tvuj kamos/ka?
ps:tak co podnika DS?ze by nic,a jste porad urazeni neuspechem???
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník